het trefpunt voor modellen, fotografen en opdrachtgevers.





 Toplinks
- Erotischemodellen.nl
- The Model Club
- Klikklik.nl - startpagina
- Portfolioplein.nl
- Zoekhulp.nl

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 

 Beoordelingen
linda1983 schreef op 03 juni 2009 om 09:33 uur:
Beoordeling: negatief

Faker verzameld alleen foto's en dan hoor je niets meer
bustygirl01 schreef op 03 juni 2009 om 15:28 uur:
Beoordeling: positief

Heb twee shoots met deze fotograaf gedaan... was heel gezellig en leuke foto's aan overgehouden.
In mijn optie zeker geen faker.

GirlyGirl schreef op 08 juni 2009 om 11:34 uur:
Beoordeling: positief

Vriendelijke fotograaf die met respect met je omgaat. Heb 3 shoots het deze fotograaf gedaan en de 4e zit eraan te komen. Ook ik heb leuke foto´s eraan overgehouden.
Miss60 schreef op 10 augustus 2009 om 13:41 uur:
Beoordeling: positief

Heb mijn foto's gelijk ontvangen op CD.
Paar dagen later.
Zeker geen Faker.
girlie schreef op 19 oktober 2009 om 13:51 uur:
Beoordeling: positief

echt een top fotograaf!
fantasia1986 schreef op 26 oktober 2009 om 15:41 uur:
Beoordeling: positief

Leuke fotograaf die je met respect behandeld:) Heb de foto's meteen gekregen van hem op de laptop. Zeker geen faker!
Erin schreef op 22 november 2009 om 17:07 uur:
Beoordeling: positief

was voor de 2de x weer een gezellige shoot! komt altijd afspraken na en gaat met respect met je om, leuke foto's gemaakt :)
joycevugts schreef op 19 december 2009 om 12:12 uur:
Beoordeling: positief

3 erg leuke shoots gehad.Erg vriendelijke gezellige en zeker betrouwbare man!Mooie plaatjes geschoten!
ValerieXXX schreef op 08 januari 2010 om 17:00 uur:
Beoordeling: positief

2x een erg leuke en relaxte shoot gehad! Vriendelijke fotograaf met respect! Zeker een aanrader!
czechmodels schreef op 19 januari 2010 om 10:18 uur:
Beoordeling: positief

We did 2 photoshoots with him and our models loved it. He is a nice and easy fotograaf with a respect to the model. Communication is always good and he is a flexible man with understanding if something is not working out according to the plan. 5 stars!
miss_blondy schreef op 12 april 2010 om 13:15 uur:
Beoordeling: positief

echt een hele leuke relaxte fotograaf.
van de week 2e shoot met hem gehad. echt een absolute aanrader!!!
vanessa1986 schreef op 26 april 2010 om 21:24 uur:
Beoordeling: positief

echt toppie
heb een leuke shoot met hem gehad en echt een vriendelijk fotograaf. zeker een aanrader voor de andere modellen en je krijgt ook netjes je foto`s. de tweede shoot zit eraan te komen
lieneke1989 schreef op 05 mei 2010 om 18:47 uur:
Beoordeling: positief

superleuke shoot gehad met deze fotograaf echt top!!
royalagency schreef op 26 juni 2010 om 23:45 uur:
Beoordeling: positief

Topfotograaf! Heel aardig en verstand van zijn zaken.. :)
Verliep heel fijn, goed overleg wat beiden wouden en respecteerde mijn grenzen. Fotos gelijk gekregen en zit zeer bruikbare in voor mijn portfolio, zeker nog keer moeite waard om mee te shooten.
lieneke1989 schreef op 18 juli 2010 om 23:09 uur:
Beoordeling: positief

4e samenwerking was weer top!! zeker aanrader!
lovely-angel schreef op 10 augustus 2010 om 02:31 uur:
Beoordeling: positief

2 de keer samengewerkt, leuke shoot! Een erg fijne fotograaf om mee samen te werken. Geeft veel tips waar je wat aan hebt! Bednakt. Groetjes Priscilla
dreamfantasy schreef op 12 oktober 2010 om 00:11 uur:
Beoordeling: positief

Hey! Het was weer een geslaagde shoot. Thanks :)
kira0066 schreef op 02 januari 2011 om 09:32 uur:
Beoordeling: positief

hi ook al geen shoot fijn mail verkeer
schatteboutje schreef op 22 maart 2011 om 07:35 uur:
Beoordeling: positief

zeker een aanrader en heel toffe man waar je je meteen bij op je gemak voelt en je goeie tips geeft..
je krijgt direckt en netjes je fotos en je hebt meteen een gezellige sfeer met deze man..klaas bij deze dikke danku wel voor de shoots en verlang al naar de volgende..grtzz
youngroos schreef op 14 mei 2011 om 16:18 uur:
Beoordeling: positief

Aardige en gezellige man om mee te werken. de fotos zijn snel opgestuurd op cdtjes. tot snel klaas
Erin schreef op 20 juni 2011 om 11:55 uur:
Beoordeling: positief

Weer een leuke en zeer geslaagde shoot gehad en wel voor de 3de keer! Gezelligheid, respect en mooie plaatjes maken is wat het zeker de moeite waard maakt!
cowgirl schreef op 13 juli 2011 om 21:17 uur:
Beoordeling: positief

Hele leuke en gezellige shoot met een super fotograaf met resultaat: hele mooie fotos. Deze fotograaf is een echte aanrader voor alle modellen. Dankjewel Klaas voor een hele leuke dag, een succesvolle shoot en geweldig mooie fotos. We kijken al uit naar de volgende shoot :)
beauty schreef op 25 juli 2011 om 19:57 uur:
Beoordeling: positief

was erg gezellig shoot gr
janineke92 schreef op 01 augustus 2011 om 20:00 uur:
Beoordeling: negatief

Hallo Klaas, 'Bedankt' voor de negatieve beoordeling! Ik heb gisteren binnen een paar uur op jouw e-mails gereageerd. Aangezien ik gisteren nog naar een verjaardag moest plus het grote aanbod van reacties op mijn advertentie, heb je vandaag nog geen reactie gekregen. Heb je echt niet meer geduld als precies 24 uur? In wat voor wereld leef jij? Je had ook eerst even een mailtje kunnen sturen om bijvoorbeeld te vragen of ik nog interesse had. Je wordt 'bedankt'! Gr. Janine
toestel schreef op 02 augustus 2011 om 10:17 uur:
Beoordeling: neutraal

Ik ga verder niet in discussie met janineke92, dit doet zij alleen maar omdat zij zich op haar manier gekwetst voelt doordat zij van mij een negatieve beoordeling gekregen heeft door ineens niet meer te reageren op een afspraak voor een fotoshoot.Voor mij is dit het einde van deze dicussie.
janineke92 schreef op 02 augustus 2011 om 18:50 uur:
Beoordeling: negatief

"ineens niet meer te reageren"? Man, je hebt niet eens meer als 24 uur geduld. Verwacht je van anderen dat zij in hun mail aangeven hoe laat jij weer een reactie mag verwachten?
Missz schreef op 30 november 2011 om 21:27 uur:
Beoordeling: positief

Een hele leuke shoot gehad met deze fotograaf! De volgende shoot staat al gepland. Bedankt!
mirela schreef op 12 december 2011 om 15:27 uur:
Beoordeling: positief

I had a really nice time working with Klaas-relaxed,professional,fun photographer.. thanks !
Missz schreef op 12 december 2011 om 21:42 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen weekend de 2e shoot gehad in een prachtig hotel. Weer een zeer leuke samenwerking! De 3e shoot al besproken :)
modelm schreef op 01 februari 2012 om 21:31 uur:
Beoordeling: positief

Super fotograaf! Altijd erg leuke samenwerking gehad:)
Houd zich netjes aan de afspraken en tijden..kunnen vele fotografen een voorbeeld aan nemen!
modeldk schreef op 22 februari 2012 om 16:01 uur:
Beoordeling: positief

Hi Klaas, was really great working with you ;) thank you and see you again soon.
Mona schreef op 27 maart 2012 om 15:36 uur:
Beoordeling: negatief

Erg jammer dat ik deze fotograaf een negatieve beoordeling moet geven. Echter is hij zeer ongeduldig en verwacht binnen 24 uur een reactie terug. Niet iedereen is nu eenmaal instaat om dagelijks alle mails te beantwoorden. Sommigen mensen kunnen niet dagelijks hun mails cheken of hebben gewoon weg geen tijd om alles te beantwoorden binnen een dag door de grote hoeveelheid mails. Even geduld hebben kan geen kwaad
Baby_Dshoots schreef op 07 juli 2012 om 12:22 uur:
Beoordeling: positief

prettige fotograaf om mee samen te werken,leuke spontane buitenshoot gehad veel gelachen en leuke fotos .
victoria schreef op 17 juli 2012 om 08:27 uur:
Beoordeling: positief

Dit is een hele leuke , gezellige en grappige fotograaf! Ik heb vaak met hem gewerkt en dat was natuurlijk niet zomaar, iedere keer had ik een mooi resultaat met scherpe plaatjes waar ik iniedergeval wat mee kan!!! Klaas is zeker een aanrader en erg betrouwbaar. Leuk met je gewerkt te hebben, groetjes may
Oumaima123 schreef op 02 september 2012 om 18:28 uur:
Beoordeling: negatief

Hij had gereageerd op mijn advertentie en stuurde mij een mailtje, die ik vandaag pas heb gelezen. ik was op vakantie. Deze fotograaf denkt dat ik binnen een minuut kan antwoorden. Ik heb gezien dat hij mij een negatieve beoordeling heeft gegeven en noemde mij 'fake'. Fake ben ik niet en niet te snel oordelen. Niet iedereen checkt dagelijks zijn of haar e-mails en al helemaal niet als je op vakantie bent. Tip voor de volgende keer: heb geduld en niet meteen conclusies trekken.
Deena D schreef op 07 oktober 2012 om 12:18 uur:
Beoordeling: positief

i had a very nice shoot with him :) highly recommended
samanta schreef op 31 oktober 2012 om 21:20 uur:
Beoordeling: negatief

zo iets is ook bij mij gebeurt helaas
samanta schreef op 15 december 2012 om 08:45 uur:
Beoordeling: positief

hoi hoi gisteren een leuke shoot gehad geweldig aardige fotograaf leuke shoot ook
j.s.shoot@live.nl schreef op 28 januari 2013 om 13:37 uur:
Beoordeling: positief

Leuke man om mee samen te werken :D
lieneke1989 schreef op 05 augustus 2013 om 10:37 uur:
Beoordeling: positief

een zeer gezellige fotograaf om mee samen te werken!! een aanrader!!!
lieneke1989 schreef op 19 oktober 2013 om 11:07 uur:
Beoordeling: positief

alweer een hele gezellige shoot gehad met deze fotograaf,
zeker een aanrader, voor ervaren als onervaren modellen die graag mooie plaatjes willen!
Skyler schreef op 12 november 2013 om 20:42 uur:
Beoordeling: positief

Hele fijne man en samenwerking!!!
Zeer positief over het resultaat...

Aanrader!
Tamara schreef op 27 januari 2014 om 23:42 uur:
Beoordeling: positief

Na een hele lange tijd weer een shoot met deze fotograaf gehad.
erg gezellig en fijn om mee samen te werken!
Komt altijd zijn afspraken heel netjes na.
woensdag krijg ik al de foto's op USB per post.
Bedankt!
Angelina Sousse schreef op 20 februari 2014 om 15:30 uur:
Beoordeling: positief

Vriendelijke en nette fotograaf. Ook discreet.
M schreef op 04 maart 2014 om 15:53 uur:
Beoordeling: positief

zeer vriendelijke man, twee weken terug hebben we de tweede shoot gehad en is wederom goed bevallen.
Zeker aan te raden.

En Klaas, tot snel!
shanti schreef op 13 april 2014 om 18:47 uur:
Beoordeling: positief

Duidelijke communicatie en een respectvolle gezellige samenwerking, waarbij eigen inbreng van model gewaardeerd wordt.Ik kreeg mijn foto's direct mee op mijn laptop. Lijkt me leuk om nog eens samen te werken! :) Groetjes Shanti
ModelViki schreef op 22 juni 2014 om 10:13 uur:
Beoordeling: positief

2 leuke shoots gedaan met Klaas en de tijd vloog voorbij. Erg leuke samenwerking. Klaas laat ruimte voor mijn ideeën en voegt daar zijn talent aan toe. Kijk al uit naar de volgende shoot.

Thnx Klaas.
miranda schreef op 29 augustus 2014 om 12:00 uur:
Beoordeling: positief

Hele vriendelijke en correcte man die het model in haar waarde laat en prima foto's maakt. Die zijn meteen op mijn computer gezet !
Dank je wel Klaas voor de leuke samenwerking en wie weet tot de volgende keer !
priscilla schreef op 21 november 2014 om 13:18 uur:
Beoordeling: positief

vandaag een leuke shoot gehad met klaas,
erg leuke en gezellige man !
voor herhaling vatbaar .
bedankt klaas .
Eliska schreef op 03 december 2014 om 15:03 uur:
Beoordeling: positief

In november een fotoshoot gedaan met deze fotograaf, en vandaag de foto's binnen gekregen. Verder een heel prettige en gezellige samenwerking gehad. Aanrader voor alle modellen.
Merel schreef op 07 januari 2015 om 10:08 uur:
Beoordeling: negatief

Zegt eerst dat ie geinteresseerd is en dan hoor je niks meer
lieneke1989 schreef op 23 februari 2015 om 15:07 uur:
Beoordeling: positief

Weer een zeer prettige samenwerking met deze fotograaf gehad!
zeker een aanrader!
Eliska schreef op 16 juli 2015 om 11:23 uur:
Beoordeling: positief

Gister weer een shoot gedaan met deze fotograaf. Was weer gezellig met mooie foto's als resultaat!
lieneke1989 schreef op 22 juli 2015 om 12:19 uur:
Beoordeling: positief

Alweer een hele leuke samenwerking met deze fotograaf gehad!
deze keer op een mooie buitenlocatie aan een vijver. zeker een aanrader!
hobbymodel schreef op 28 januari 2016 om 13:02 uur:
Beoordeling: positief

Op 25 januari een hele gezellige shoot gehad met deze betrouwbare en professionele fotograaf. Ik ben heel blij met de super goede foto's en kreeg deze direct geleverd.

Natuurlijk hoop ik op een nieuwe afspraak!
xlovex schreef op 25 februari 2016 om 10:05 uur:
Beoordeling: positief

Vaker met deze fotograaf geshoot altijd volgens afspraak met een gezellige shoot en mooie foto's tot resultaat.
Fotograaf heef respect voor het model en helpt je waar nodig met wat tips.
Ik kan hem modellen echt aanraden.
Beautuful schreef op 28 mei 2016 om 20:16 uur:
Beoordeling: positief

Gezellige shoot.
Eerlijke fotograaf met respect
Onbekend schreef op 28 juni 2016 om 20:24 uur:
Beoordeling: positief

leuke gezellige fotograaf!
fijn om mee samen te werken
Chantal de Groot schreef op 07 augustus 2016 om 15:01 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen vrijdag een hele leuke en gezellige shoot gehad met deze fotograaf.
Afspreken ging vlotjes en de resultaten waren erg goed.
Veel gelachen en zeker voor herhaling vatbaar!
Nogmaals bedankt!
angeleyes schreef op 28 augustus 2016 om 13:47 uur:
Beoordeling: positief

reeds twee maal geshoot met deze fotograaf, prima samenwerking, komt afspraken na en mooie fotos, derde shoot onderweg.
Leona schreef op 14 oktober 2016 om 15:48 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen zondag 9 oktober shoot gedaan.
Prima bevallen, leuke foto's en een prima man !
Thanks Klaas!
Leona
Jimmie schreef op 20 oktober 2016 om 14:04 uur:
Beoordeling: neutraal

Zou je zo vriendelijk willen zijn om jezelf niet te beoordelen als een prof zo lang je dat niet bent.
Houd dus op om aan te geven dat een model goed is voor amateurs en profs, zolang je amateur kiekjes maakt. Je hebt geen benul waar profs hun modellen boeken.
xlovex schreef op 15 december 2016 om 14:51 uur:
Beoordeling: positief

Al een aantal leuke shoots gehad. Altijd vriendelijk, respectvol en duidelijk met z'n afspraken. Al heel wat leuke foto's aan over gehouden.
Zeker een aanrader!
Leahh Lila schreef op 23 juli 2017 om 09:29 uur:
Beoordeling: positief

Inmiddels meerdere shoots gehad met deze fotograaf, ook duoshoots met een vriendin van mij..
Zeer fijne fotograaf om mee samen te werken, gegarandeerd mooie foto's..
Allround model schreef op 01 augustus 2017 om 12:43 uur:
Beoordeling: positief

Aardige man die je met respect behandeld!
Komt ze afspraken netjes na, en is fijn om mee samen te werken.
Na de shoot kreeg ik gelijk de fotos op mijn laptop.
XX Charlotte XX schreef op 07 oktober 2017 om 12:03 uur:
Beoordeling: positief

Ik heb gisteren met deze fotograaf een shoot gedaan bij mij thuis.
Het was onzettend gezellig en relaxte shoot.
Aardige fotograaf en zeker een aanrader.
Stella Cordes schreef op 22 januari 2018 om 16:55 uur:
Beoordeling: positief

Fijne Fotograaf om samen mee te werken. Twee shoots gedaan en beide goed verlopen! Aanrader en zeker te vertrouwen!
Leahh Lila schreef op 12 februari 2018 om 15:50 uur:
Beoordeling: positief

Inmiddels meerdere shoots mogen doen met de fotograaf.
Hele aardige fotograaf die de tijd neemt en respect voor je heeft.
een aanrader voor iedereen..

Nogmaals bedankt voor de super leuke shoot ook laats weer in Harderwijk.
xlovex schreef op 15 februari 2018 om 13:41 uur:
Beoordeling: positief

Al vaker met deze fotograaf gewerkt. Er hangt altijd een gezellige, ongedwongen sfeer wat resulteert in leuke foto's. Hij is zeer betrouwbaar echt een aanrader!
Onbekend schreef op 06 maart 2018 om 16:39 uur:
Beoordeling: positief

Leuke shoot gehad vandaag😁
Jessica schreef op 11 maart 2018 om 22:08 uur:
Beoordeling: positief

Super gezellig shoot gehad :)
Daphne schreef op 05 mei 2018 om 19:50 uur:
Beoordeling: positief

Vandaag een shoot gedaan met de fotograaf, vriendelijke man en maakt mooie foto's. Na de shoot gelijk de foto's ontvangen. We gaan in de toekomst nog een shoot doen.
Daphne schreef op 04 september 2018 om 18:20 uur:
Beoordeling: positief

Samen meerdere shoots gedaan met mooi resultaat, vriendelijke man. Samenwerking verloopt prima met duidelijke communicatie.
Stella Cordes schreef op 24 november 2018 om 12:38 uur:
Beoordeling: positief

Gisteren een 4e shoot gehad met Klaas en het is altijd gezellig. Daarnaast is er altijd een mooie samenwerking! Tot de volgende keer.
Adrienn schreef op 23 december 2018 om 16:24 uur:
Beoordeling: positief

Very honest photographer.
John schreef op 27 december 2018 om 20:56 uur:
Beoordeling: neutraal

Opmerking over uw waardering bij dit model. Met wat voor spullen zou model Silvija dan moeten komen? Ze heeft volgens mij best mooie kleding in haar bezit.
Stella Cordes schreef op 13 januari 2019 om 15:36 uur:
Beoordeling: positief

Altijd een goede sfeer met Klaas.
Fijn om hem na een tijd weer te zien om te shooten en verhalen te delen. Tot de volgende keer!
klikspang schreef op 24 april 2019 om 12:34 uur:
Beoordeling: positief

oprecht persoon!
Stella Cordes schreef op 15 mei 2019 om 22:14 uur:
Beoordeling: positief

Wederom weer een aangename shoot gehad met Klaas. Altijd alles op orde en brengt gezelligheid mee. Tot de volgende shoot!
Saskia schreef op 09 juni 2019 om 23:24 uur:
Beoordeling: positief

Een goeie, betrouwbare en gezellige fotograaf die altijd zijn afspraken nakomt.
Ik kijk uit naar de tweede shoot aanstaande zaterdag!
Denise schreef op 27 juli 2019 om 20:27 uur:
Beoordeling: positief

Super toffe fotograaf, erg naar me zin gehad en lekker geshoot.
Was top, op naar de tweede shoot als we beide tijd hebben.
shanti schreef op 13 januari 2020 om 19:00 uur:
Beoordeling: neutraal

Voor de derde keer hebben we geshoot. Was heel ontspannen, heel respectvol en duidelijke afspraken vooraf. Altijd hebben we een leuke moeiteloze samenwerking gehad met een prima resultaat. De foto's kun je direct op je laptop zetten.
shanti schreef op 16 januari 2020 om 12:53 uur:
Beoordeling: positief

Deze week de derde shoot mt hem gehad. Altijd gezellig en respectvol. Hij geeft veel ruimte voor eigen inbreng en ideeen. Je krijgt de foto's direct op je laptop en ze zien er goed uit. Een aanrader om mee samen te werken.
lara schreef op 29 januari 2020 om 13:14 uur:
Beoordeling: positief

Hele fijne fotograaf!

Denkt mee en heeft tips, aanrader!
Stacey schreef op 13 februari 2020 om 08:36 uur:
Beoordeling: positief

Altijd weer een hele fijne samenwerking!
Allround model schreef op 13 juli 2020 om 22:04 uur:
Beoordeling: positief

Voor de 2e keer een shoot gedaan met deze fotograaf, en kan alleen maar zeggen dat het zeer positief was. Reageert snel en komt afspraken na, het is heel relaxt werken met deze fotograaf.
Leahh Lila schreef op 14 juli 2020 om 10:15 uur:
Beoordeling: positief

Gisteren weer een shoot gedaan met deze fotograaf.
Zeker een aanrader, denkt mee en vraagt ook vaak naar jou mening..
Een hele fijne fotograaf om mee samen te werken
Fleur schreef op 25 juli 2020 om 22:39 uur:
Beoordeling: positief

Het was een fijne gemoedelijke dag shooten en ben met veel respect behandeld.Op naar de volgende shoot.
Alisha schreef op 22 september 2020 om 12:53 uur:
Beoordeling: positief

Op korte termijn een afspraak gemaakt. Het was een geweldige shoot. Een respectvolle en aardige fotograaf. Voelde mij al snel op mijn gemak.
Uiterst positief en kan niet wachten op een volgende afspraak.
Suzanne Mesker schreef op 19 augustus 2021 om 22:25 uur:
Beoordeling: positief

Fijne samenwerking! Goede sfeer en samen creatief bezig zijn. Aanrader!
Danique Scheer schreef op 17 september 2022 om 19:11 uur:
Beoordeling: positief

Een super gezellige en fijne samenwerking gehad. Respectvol en professioneel gedrag. Ik vind het heel fijn om met hem samen te werken. Goede communicatie was ook aanwezig.
Onbekend schreef op 29 september 2022 om 14:36 uur:
Beoordeling: positief

Wat een ontzettende leuke en gezellige shoot hebben wij samen gedaan.
Voelde mij snel op mijn gemak en ging eigenlijk helemaal vanzelf allemaal. Respectvol en professioneel!

Kijk uit naar de volgende shoot!

Dank.je wel Klaas.


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld