het trefpunt voor modellen, fotografen en opdrachtgevers.





 Toplinks
- Erotischemodellen.nl
- Portfolioplein.nl
- Klikklik.nl - startpagina
- Zoekhulp.nl
- The Model Club

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 

 Beoordelingen
toestel schreef op 04 november 2016 om 15:01 uur:
Beoordeling: neutraal

Pas met model gemaild t.a.v. een duo-shoot- voor waar en wat men poseerde.Eerst een a twee berichten, daarna verneem je niets meer.
Weet dit model wel waar zij mee bezig is: wel of geen shoots!!!
Tom schreef op 06 november 2016 om 09:42 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen vrijdag heb ik met Lea en een ander model een duoshoot gedaan bij haar thuis.

Lea zit vol met energie die ze op een goede manier weet te gebruiken. Ze stond open voor nieuwe dingen, en ik bevel haar dan ook aan voor elke fotograaf.
Levi501 schreef op 15 februari 2017 om 23:56 uur:
Beoordeling: positief

Lea is een heel leuk en spontaan model om mee te werken, ze weet precies wat de fotograaf leuk vindt en speelt daar heel goed op in.
De laatste tijd weer een paar schitterende shoots met Lea gedaan en er staat alweer een shoot gepland voor 12 maart a.s.

Echt een aanrader!
toestel schreef op 08 juli 2017 om 19:45 uur:
Beoordeling: positief

Met Lisa en Lea een leuke shoot gehad in de megatuin + zwembad.
Je kunt er zeer leuke foto's maken, als het maar niet te warm is + felle zonneschijn.
Deze fotoshoot is voor velen aan te raden met beide modellen.
toestel schreef op 12 februari 2018 om 09:10 uur:
Beoordeling: positief

Pas met dit model een nieuwe fotoshoot gedaan.
Zij was keurig op tijd op de afgesproken locatie.
Aan te bevelen voor andere fotografen.
klikspang schreef op 07 januari 2020 om 18:13 uur:
Beoordeling: positief

geweldig model, aan te raden!
toestel schreef op 14 juli 2020 om 11:44 uur:
Beoordeling: positief

Leuke shoot gedaan met jouw en jouw compagnon bij Strand Nulde.
Het merendeel van de foto's zeer goed, jammer dat de zon voor de water foto's helaas niet helemaal goed stond. Jouw compagnon maakt dit helemaal goed,haha.
eelsas schreef op 22 juli 2020 om 09:02 uur:
Beoordeling: positief

We shooten al vele jaren regelmatig met Lea!
We kennen haar langs een andere weg, vandaar dat we er nog niet toe gekomen zijn om hier een (positieve) beoordeling te zetten.
Zij is altijd weer enthousiast, bereidt de shoot prima voor, en is in haar afspraken altijd heel betrouwbaar.


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld