het trefpunt voor modellen, fotografen en opdrachtgevers.





 Toplinks
- Erotischemodellen.nl
- Klikklik.nl - startpagina
- Portfolioplein.nl
- Zoekhulp.nl
- The Model Club

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 

 Beoordelingen
John van de Rest schreef op 06 september 2016 om 09:39 uur:
Beoordeling: negatief

Dit is niet de eerste keer dat u 'neutraal' oordeelt met een negatief advies. En ook niet de eerste keer dat u geheel geen moeite neemt de uitvoerige uitleg over de bedoelingen van FMModels en de opstart (problemen) te lezen.
In 'Hollands Next Top Model' zitten ook meisjes van 16 jaar.
Er is niks mis mee om modellen die jong die ambitie hebben een platform te bieden. Als dit bevalt is de weg naar de grote bureaus snel gemaakt.
Lezen of communiceren voortaan voordat u een oordeel plaatst waar modellen door afgeschrikt raken.
John schreef op 02 april 2017 om 21:06 uur:
Beoordeling: neutraal

Kijk allemaal even naar de andere neutrale of negatieve beoordelingen van deze John van de Rest en oordeel dan zelf.
toestel schreef op 29 december 2018 om 14:17 uur:
Beoordeling: neutraal

Mijn opmerking heeft te maken t.a.v.dat Silvija niet met diverse kledingstukken naar een shoot kan komen i.v.m. haar vriend.
Als een model alleen maar kan komen naar een shoot met de kleding die zij aan heeft, dan is dat voor mij niet goed om een shoot te doen.
Misschien heb jij andere ervaring met dit model!
quinty schreef op 14 oktober 2019 om 21:27 uur:
Beoordeling: positief

Goed en duidelijk contact gehad met de fotograaf, we hadden andere ideeen waardoor we niet tot een samenwerking zijn gekomen. Het communiceren met deze fotograaf was fijn
Ed schreef op 04 september 2020 om 14:47 uur:
Beoordeling: negatief

Beste John,

Je durft nogal, een beetje beweren dat ik wellicht andere dingen wil dan alleen fotograferen.
getuigt niet van respect man en is volkomen ongefundeerd.

Ik zou eerst is bij jezelf te rade gaan of je wel om de juiste redenen
gebruik maakt van dit medium voor modellen.

Ed
Alisha schreef op 14 september 2020 om 08:35 uur:
Beoordeling: positief

Ondanks eerdere miscommunicatie, nu goede communicatie.
Het contact verloopt positief. Geen klachten over John
John schreef op 21 september 2020 om 22:05 uur:
Beoordeling: neutraal

@ Ed

Ik heb een goed contact met Alisha gehad en nu een afspraak met haar gemaakt. Jij heb helemaal niets, en ook geen enkele goede waardering, noch van Alisha, nog van een ander model. Wie heeft er nu gelijk?
Quinty schreef op 14 april 2021 om 09:19 uur:
Beoordeling: positief

Fijn contact gehad met deze fotograaf. Helaas wilde we beide andere dingen, waardoor er geen samenwerking is gekomen. Fotograaf reageert snel en netjes!
Leon schreef op 25 november 2021 om 09:14 uur:
Beoordeling: neutraal

Lana model uit Den Haag kan je gewoon via google vinden.
Is een model uit de ukrainian.
John schreef op 26 november 2021 om 22:23 uur:
Beoordeling: neutraal

@ Leon

Dus je verdedigt via mijn profiel een fake model?

Als ik de negatieve reacties op jouw profiel bekijk heb ik wel gelijk :-)
Femke schreef op 19 augustus 2023 om 08:17 uur:
Beoordeling: positief

Fijne ervaring met de fotograaf. John heeft een open houding en is recht door zee. Je mag met eigen input komen. Prettig contact en neemt de tijd voor je.


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld