het trefpunt voor modellen, fotografen en opdrachtgevers.





 Toplinks
- Erotischemodellen.nl
- The Model Club
- Zoekhulp.nl
- Portfolioplein.nl
- Klikklik.nl - startpagina

 Meer online markten
- Adverteergratis.nl
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 

 Beoordelingen
Melanie schreef op 30 juni 2017 om 21:00 uur:
Beoordeling: negatief

Wauw.. wat een commentaar heeft deze 'fotograaf'
Als model viel hij mij ineens aan. Dit sloeg nergens op.
Ga hiermee niet verder modellen!
flitslflash schreef op 22 oktober 2017 om 12:49 uur:
Beoordeling: neutraal

dat melanie iets schrijft heeft meer betrekking over het geen ik haar ooit zal hebben geschreven dan over mijn fotoshoots die ik doe. en op haar oproepen staan ook genoeg opmerkingen over betaald krijgen en nog geen portfolio te hebben opgebouwd.
sandra schreef op 02 april 2019 om 19:45 uur:
Beoordeling: negatief

deze viezerik wil wel foto's maken en er niet voor betalen ! Het liefst wil hij er zelf voor betaald worden!
Trap er niet in meiden !!!
flitslflash schreef op 13 april 2019 om 14:16 uur:
Beoordeling: neutraal

sandra, lees zo veel negatieve meldingen. neem jouw melding niet serieus. tevens het feit dat ik van jou een mail adres zou krijgen wat ik nooit ontvangen heb.
Sammie schreef op 14 juni 2020 om 17:52 uur:
Beoordeling: positief

Leuke gezellige shoot gehad, kan mij niet indentiviceren met wat hierboven vermeld word.
Duidelijke comminucatie, afspraak was snel gemaakt en enorm leuke shoot gehad met flitsflash !!

Groetjes Sammie!
John schreef op 24 oktober 2020 om 20:34 uur:
Beoordeling: positief

Ik ken Gezinus van eerdere reputatie en kan hem alleen maar warm aanbevelen.

Heb je wantrouwen, neem dan begeleiding mee. Ik ben er van overtuigd dat Gezinus hier geen bezwaar tegen zal hebben.
flitslflash schreef op 25 oktober 2020 om 13:52 uur:
Beoordeling: neutraal

ik werk vaak 1 op 1. model en ik dan de maker van de foto's.

maar vind het voor mij ook handig/ fijn dat er iemand bij is.

kan mee helpen met bijv; mee kijken naar de persoon voor de camera als ik iets mogelijk niet zie.

mee helpen met het vasthouden van reflectiescherm.

en als vriendje of moeder ook nog fotogeniek is mag desbetreffende OOK op de foto.

wil er altijd een gezellige meeting van maken. JOHN bedankt voor je beoordeling.
Leon schreef op 22 juni 2023 om 10:48 uur:
Beoordeling: positief

Ja heb via flitsflash een opmerking gahad over mijn negatieve beoordelingen.
Hebben via mail contact gehad en bleek dat we met dezelfde modellen gewerkt te hebben voor mij dit model ongeveer 13jr geleden (sammie uit alkmaar).
Heb toen meerdere foto's aan hem laten zien van modellen van toen en concludeerde dat ik geen fake ben.
En ja er zijn mensen die snel oordelen en zelfs van personen die je niet eens ken!
Bedankt flitsflash voor je positieve beoordeling en flitsflash is zeker zelf geen fake en maakt mooie foto's zeker een aanrader.

Leon.


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld